Kehonhuolto

Ohjaan kehonhuoltoa ryhmille ja yksityisesti. Valmistuin JomonShindo-ohjaajaksi tammikuussa 2023. Olen opiskellut myös Spiraalistabilaation ohjaajaksi ABCD+-kurssit. Molemmista lajeista voin ohjata yksityistunteja sekä ryhmätunteja. JomonShindo on enemmän venyttävää kehonhuoltoa, ja spiraalistabilaatio kehon syviä lihaksia vahvistava, ryhtiä ja selkävaivoja hoitava laji.

Opiskelen myös SensoValmentaja- ja SensoReflexExpert- hermostokokonaisuuksia Spinacorin valmennuksessa. Näistä tarjolla perushermostotyypin kartoitus sekä refleksitestit ja -hoidot. Kartoituksessa ohjataan käyttämään omaa hermostotyyppiä hyödyksi arjessa ja liikunnassa. Refleksitestit ja -hoidot auttavat pääsemään eroon hermoston turhista liikemalleista, jotka voivat häiritä elämää monilla oireilla.

Kaudella 2023-2024 kehonhuoltoa ja rentoutusta ryhmässä sunnuntaisin Siikajoenkylän Komppalinnassa klo 18.30-19.30. Mukaasi tarvitset alustan, viltin ja tyynyn sekä joustavat lämpimät vaatteet. Kertamaksu 8€ tai 5x kortti 35€, maksuun käy kortti, käteinen, Smartum liikunta, Epassi liikunta tai Edenred liikunta. Ei tarvitse ilmoittautua, seuraa ilmoittelua Instagramissa tai Facebookissa.